Waarom Amfibie

duiken met amfibie Turnhout duikschool jeugdduiken

Duikschool Amfibie heeft heel wat te bieden aan beginnende en ervaren duikers.

Door zijn grote kader (momenteel 11 instructeurs) is het makkelijk om als beginnend duiker iemand te vinden om je eerste duiken te begeleiden. Daardoor kan je zelf sneller duikervaring op doen en dan ook doorgroeien naar een hoger niveau. De basis opleiding voor 1* duiker wordt voortdurend georganiseerd, je kan dus altijd inspringen. Alle andere opleidingen (theoretische en praktische lessen) worden minimaal één maal per jaar ingepland. Mogelijkheden genoeg dus om door te groeien.

Duikschool Amfibie bezit zelf een aantal basismaterialen en stelt deze ter beschikking van beginnende duikers.

Twee maal per week is het mogelijk om de duikflessen te laten vullen, deze service is vervat in het lidgeld.

Door u in te schrijven bent u ook automatisch verzekerd tijdens alle aktiviteiten van de Duikschool en tijdens de verplaatsing van en naar deze aktiviteiten.

In het lidgeld zit ook de toegang tot het zwembad, waar u op bijna elke maandagavond terecht kan voor de geplande zwembadtrainingen of voor de technische of conditietraining.

Gedurende bijna het hele jaar door worden clubduiken georganiseerd. Deze gaan door in nabij gelegen plassen (De Melle, Zilvermeer, Ekeren,...) of in de Oosterschelde. Als lid bent u uitgenodigd op al deze clubduiken. Doordat deze voor en door de hele Duikschool georganiseerd worden, is er voor iedereen de mogelijkheid om met een buddy te duiken en eventueel een van de buitenproeven voor het volgende brevet uit te voeren.

Daarnaast worden nog een heel aantal activiteiten georganiseerd, zoals een clubfeest, wandeling, Sinksenweekend en Verloren Maandag.

En natuurlijk is elke maandagavond het clublokaal geopend voor alle leden en geïnteresseerden. Hier kan u kennis maken met de andere leden van de Duikschool. Het is een ideale gelegenheid om een buddy te zoeken of om verhalen van zóóóó een grote sepia hier en een zeepaardje daar mee te pikken. Want het duiken is vooral een sociale aangelegenheid, na een duik volgt altijd nog een gezellige babbel.