Jeugdduiken

 

 

duiken met amfibie Turnhout duikschool jeugdduiken

Wat kan je allemaal leren? Je kan drie brevetten behalen waar je overal ter wereld mee kan duiken. Je krijgt dan de titel van:

  • Bronzen dolfijn,
  • Zilveren dolfijn of
  • Gouden dolfijn

De opleiding is helemaal aangepast aan wat je kan en wat je wil! Zo kan je naast de dolfijnen, ook nog andere titels behalen, bijvoorbeeld:

  • Hulpverlener
  • Bioloog
  • Fotograaf

Kortom, duiken is fantastisch en we verwachten jou!

Voor de ouders:

Duikschool Amfibie heeft speciaal opgeleide begeleiders en instructeurs om je kind op een speelse en verantwoorde manier te laten kennismaken met het duiken.

duiken met amfibie Turnhout duikschool jeugdduiken

Is duiken duur?

Duikschool Amfibie investeert zelf in het aangepast en meest geschikt materiaal en stellen dit gedurende de opleiding gratis ter beschikking aan hun aangesloten leden.

Is duiken gevaarlijk?

Natuurlijk ben je als ouder bezorgd over het welzijn van je kind. Daarom zijn de spelregels en de opleiding bij Duikschool Amfibie erop gericht de risico’s van het duiken te verminderen en je kind te wapenen tegen de mogelijke gevaren.

Onze jeugd heeft daarom haar eigen reglement. Belangrijke aanpassingen zijn onder andere de specifieke opleiding (helemaal anders dan de opleiding voor volwassenen), het beperken van de duikdiepte en duur. Onze speciaal opgeleide begeleiders en instructeurs zien erop toe dat de regels strikt worden toegepast zodat je kind zeker is van een goede en veilige duik. Als ouder word je heel nauw betrokken bij de opleiding en het duiken. Wie weet, misschien kunnen jullie ooit samen de onderwaterwereld gaan verkennen!

Nog vragen of heb je interesse? Contacteer iemand van de bestuursleden, of gebruik het contactformulier!